Корнелия Нинова свиква Националният съвет на БСП днес. На него ще се

...
Корнелия Нинова свиква Националният съвет на БСП днес. На него ще се
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП решава за преговорите с третия мандат


Корнелия Нинова привиква Националният съвет на БСП днес. На него ще се обсъдят действията на партията с получения трети мандат за сформиране на държавно управление, оповестиха от " Позитано " 20.

След връчването на мандата, Нинова разяснява, че ще изиска от Националния съвет мандат с кои партии да договарят в Народното събрание. " Ще желаеме да преговаряме с всички ", съобщи водачът на левицата.

" Ще поканим на лидерска среща ръководителите на другите партии, да се изясним желаеме ли да има държавно управление или да се трансферира горещият картоф. От тази среща към този момент зависи 4-ата стъпка. Ако реализираме единодушие, което да подсигурява болшинство, започваме да работим ", сподели ръководителят на левицата.

В понеделник  връчи на третия мандат, като финален опит за сформиране на държавно управление в границите на актуалното Народно заседание.

На днешния Национален съвет ще бъде разисквана и организацията на 50-ия конгрес на БСП – приемане на документите за конгреса, ориентировъчната стратегия и правилник, допълват от " Позитано ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР